Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бијело Поље: У возу пронађено око пола килограма марихуане

Објављено: 12.04.2018. 20:35 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Сектора гранчне полиције Бијело Поље су јуче извршли контролу воза који саобраћа на путном правцу Бар – Београд, и том приликом пронашли око пола килограма марихуане.

Наме, службеници СГП Бијело Поље су, 11.04.2018. године око 22,30 часова, на Жељезничком граничном прелазу Бијело Поље, на излазу из Црне Горе, извршили преглед воза који саобраћа на релацији Бар – Београд и у два вагона, у четири пепељаре, пронашли четири пвц паковања са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана тежине 450 грама.

Опојна дрога је изузета и предата службеницима Одсјека за борбу против дрога на даље поступање.

По налогу државног тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу, због постојања индиција да би једно лице могло бити повезано са овим покушајем кријумчарења марихуане у возу, од тог лица су изузети брисеви ради вјештачења у Форензичком центру, а предузете су и друге оперативне мјере и радње у циљу процесуирања одговорног лица.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?