Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Беране: Пронађен хероин; осумњичени лишен слободе

Објављено: 13.04.2018. 18:35 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбјднеости Беране су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, извршили претрес на једној локацији и том приликом пронашли опојну дрогу хероин. Осумњичени је лишен слободе.

Наиме, службеници ЦБ Беране су, 12.04.2018. године око 11,00 часова, поступајући на основу наредбе судије за истрагу Основног суда у Беранама, извршили претрес куће коју користи Р.А. (31) из Берана. Том приликом полицијски службеници су пронашли и одузели четири пвц замотуљка са садржајем прашкасте материје свијетлобраон боје за коју се сумња да је опојна дрога хероин тежине 24,1 грам, један мањи пвц замотуљак у којем су се налазиле двије таблете бупринофила, дигиталну вагу за прецизно мјерење, новац у износу од 1700 еура, и одређену количину накита као и мушку јакну црне боје марке ''АЛН''.

О догађају су обавијештени службеници Одсјека за борбу против дроге, који су изашли на лице мјеста.

Пронађена опојна дрога, за коју се сумња да је била намијењена тзв. уличној продаји, биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.

Остали предмети који су одузети приликом претреса биће предмет провјере у смислу да ли потичу из неког кривичног дјела.

О догађју је обавијештен државни тужилац у Вшем државном тужилаштву у Бијелом Пољу који је наложио да се Р.А. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?