Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Почињу пријаве за додјелу бесповратних средстава за суфинансирање одрживих пројеката у туризму

Објављено: 13.04.2018. 19:52 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Привредна комора Црне Горе у оквиру пројекта „Развој нискокарбонског туризма у Црној Гори“, објављује трећи Јавни позив за пружање финансијске подршке иновативним инвестиционим пројектима у сектору туризма, у укупном износу од 260.000 еура. Суфинансирање једног пројекта може изностити до 25% његове укупне вриједности, при чему максималан износ финансијске подршке по једном пројекту износи 150.000 еура.

Тим поводом у понедјељак 16. априла, у просторијама Еко зграде УН у Подгорици, са почетком у 10.00 сати, одржаће се Инфо дан када ће сви заинтересовани моћи детаљније да се информишу о условима и начину додјеле бесповратних средстава. Позивамо медије да испрате догађај.

Више информација о начину подршке можете прочитати на интернет страницама Привредне коморе Црне Горе(www.привреднакомора.ме),УНДП (www.ме.ундп.орг) и пројекта (www.лоwцарбонмне.ме).

Пројекат „Развој нискокарбонског туризма у Црној Гори“ у партнерству реализују Програм Уједињених нација за развој (УНДП) и Министарство одрживог развоја и туризма, а финансира Глобални фонд за животну средину.

За додатне информације молимо Вас да се обратите:
Ани Пајевић Тошић, координаторки пројекта Развој нискокарбонског туризма
Моб: 020 447 415; е-маил: ана.пајевиц@ундп.орг  

ПКЦГ - ЈАВНИ ПОЗИВ за суфинансирање одрживих пројеката у туризму
ПРИРУЧНИК ЗА ПОДНОСИОЦЕ ПРИЈАВА
Анекс 1 Формулар за приједлог пројекта.доцx
Анекс 2 Будзет пројекта.xлсx 

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?