Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јановић: Будућност досањала сан њених навијача, града и државе

Објављено: 14.04.2018. 14:32 Аутор: Министарство спорта

Подгорица, 14. 04 2018. - Министар спорта Никола Јановић, честитао је кошаркашима Будућности Воли, тренеру Александру Џикићу, стручном штабу и руководству клуба, освајање шампионске титуле регионалне АБА лиге којом, како је поручио, Будућност на велика врата и у још већем стилу, заслужено улази у друштво евролигаша. 

“Ношени жељом за освајањем трофеја, првог у историји, уз незапамћену подршку навијача, досањали смо деценијски сан клуба, главног града и државе, о шампионском прстену АБА лиге. Заједно са кошаркашицама Будућности, новим шампионкама WАБА лиге, још једном сте потврдили да је Црна Гора земља кошарке, а Подгорица неприкосновена пријестоница краљице игара, која је положила испит у организацији спектакла, својственог финалу регионалне лиге. 

Министар спорта, такође је поручио да само прави шампиони, осим са побједом, знају достојанствено да се носе и са поразом. “Будућност се борила, храбро, играла је срцем и снажно вјеровала. Онај ко је пожелио да одустане, изгубио је и прије него што је почео”- закључио је Јановић. 

МИНИСТАРСТВО СПОРТА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?