Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић састаће се у Тивту са високом представницом Могерини

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић примиће у четвртак, 19. априла у Тивту високу представницу Европске уније за вањску и безбједносну политику Федерику Могерини у склопу њене посјете државама Западног Балкана.

Радни ручак предсједника Владе и високе представнице биће организован у Хотелу Регент у Порто Монтенегру након чега ће се премијер Марковић и висока представница Могерини обратити јавности.

ТЕХНИЧКИ ДЕТАЉИ ЗА МЕДИЈЕ:

Предсједник Марковић дочекаће високу представницу око 11:55 у Хотелу Регент. Видео сниматељи и фотографи могу снимити дочек.

Обраћање јавности, чији је оквирни почетак у 13:25, биће преношено уживо на YоуТубе каналу Владе Црне Горе.

Линк на YоуТубе канал Владе Црне Горе: хттп://www.yоутубе.цом/ц/ВладаЦрнеГореГОВМЕ

Линк на догађај 19. априла: хттпс://yоуту.бе/-ДТрБ8ЦуДјИ

Медији треба да доставе Служби за односе с јавношћу Владе Црне Горе податке о новинарима, видео сниматељима и фотографима који ће извјештавати. Извјештавање ће бити омогућено уз годишњу акредитацију Владе Црне Горе за 2018. годину, али је због планирања простора потребно доставити имена новинара, видео сниматеља и фотографа.

Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже од Службе за односе с јавношћу издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу пр@гов.ме.

Рок за пријаву новинара, видео сниматеља и фотографа је сриједа, 18. априла у 17:00.

Звук ће бити дистрибуиран по два канала: 1. канал – оригинални тон, 2. канал – превод на црногорски односно енглески.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?