Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Откривено 42 кг сканка; од једног лица узета изјава – криминалистичка обрада у току

Објављено: 23.04.2018. 15:48 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су у возилу, за којим је била организована потрага, пронашли и заплијенили 42 килограма сканка. Од једног лица, које се сходно оперативним сазнањима доводи у везу са кривичним дјелом, је узета изјава. Службеници Одсјека за борбу против дроге настављају рад на предмету.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су у возилу у насељу Стари аеродром пронашли и изузели 40 пвц паковања укупне бруто масе око 42 килограма материје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана типа сканк. Сканк је пронађен у возилу након циљане потраге за возилом које се није претходно зауставило на знак полицијских службеника који су имали намјеру да изврше контролу лица и возила.

Криминалистичком обрадом која је услиједила веома брзо се дошло до идентитета лица које је, сходно оперативним сазнањима, повезано са превожењем ове дроге ради стављања у промет. Од тог лица је узета изјава у полицијским просторијама. О свему је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици.

Слиједе даље полицијске мјере и радње у овом предмету, у координацији са надлежним тужиоцем.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?