Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Рацијама пронађене кесице са кокаином а одузети новац и стартни пиштољ

Објављено: 23.04.2018. 20:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су, у садејству са Посебном јединицом полиције, током двије ноћи претходног викенда извели рације у угоститељским објектима на подручју Подгорице. У два објекта су пронађене по једна одбачена кесица са материјом за коју се сумња да је кокаин. Од једног лица је одузет новац ради провјере поријекла, док је од другог лица одузет стартни пиштољ. Контролисан је већи број безбједносно интересантних лица.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су, у ноћи између 20. и 21. априла и у ноћи између 21. и 22. априла ове године, заједно са службеницима ПЈП, извршили рације у угоститељским објектима на подручју Главног града. У рацијама извршеним у ове двије вечери конртолисан је већи број безбједносно интересантних лица.

Рацијом у УО „Коноба Кокоти“ пронађена је одбачена пвц кесица у којој се налазила прашкаста материја бијеле боје за коју се сумња да је у питању опојна дрога кокаин. У овом објекту је такође код А.Б. пронађено 10.450 еура и од њега је привремено одузет овај новац ради провјера његовог поријекла а због индиција који указују на то да је стечен незаконито. У УО „Чоколада“ је такође пронађена одбачена пвц кесица у којој се налазила прашкаста материја бијеле боје за коју се сумња да је дрога кокаин. Испред овог објекта је код С.А. пронађен и од њега одузет стартни пиштољ.

Кесице са материјом за коју се сумња да је у питању кокаин су упућене на вјештачење.

Службеници полиције предузимаће даље мјере и радње на контроли безбједносно интересантних лица а ради проналаска недозвољених ствари и предмета.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?