Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Лишен слободе осумњичени за КД тешка тјелесна повреда извршено прије мјесец дана на штету једног лица

Објављено: 26.04.2018. 19:51 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар лишили су данас слободе М.М. (24) из Бара, који је осумњичен да је прије мјесец дана, на штету А.Х. из Бара, починио кривично дјело тешка тјелесна повреда. М.М. је лишен слободе на основу локалне потраге која је за њим била расписана.

Наиме, службеници ЦБ Бар су, радећи на расветљавању наведеног догађаја, након спроведених истражних мјера и радњи идентификовали и лишили слободе лице М.М.

М.М. је осумњичен да је, 25.03.2018. године око 02,00 часа, починио наведено кривично дјело у Бару, у насељу Зелени појас, тако што је послије краће вербалне препирке физички насрнуо на оштећеног А.Х, када је оштећени након рвања пао на бетонску подлогу а затим је пао низ стрмину – стијену и том приликом задобио тешке тјелесне повреде.

Службеници ЦБ Бар су одмах по пријави да је једно лице пронађено повријеђено, предузели мјере и радње на расвјетљавању догађаја које су довеле до идентификовања а потом и лишења слободе осумњиченог лица.

М.М. ће, уз посебни извјештај, као допуну кривичне пријаве претходно поднијете против непознатог извршиоца, бити приведен државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Бару, због основане сумње да је починио наведено кривично дјело.

Оштећени А.Х. је због повреда које је задобио донедавно био на лијечењу у медицинској установи из које је потом отпуштен.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?