Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавна расправа о Нацрту закона о страним и инвазивним страним врстама

Објављено: 27.04.2018. 18:44 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Министарство одрживог развоја и туризма, у складу са Уредбом о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона (“Службени лист Црне Горе”, број 12/12) обавјештава заинтересовану јавност да покреће

ЈАВНУ РАСПРАВУ
О НАЦРТУ ЗАКОНА О СТРАНИМ И ИНВАЗИВНИМ СТРАНИМ ВРСТАМА

Програм јавне расправе:

1. Јавна расправа ће трајати до 7. јуна 2018. године.

2. Јавна расправа се организује:
- постављањем Нацрта закона о страним и инвазивним страним врстама на интернет страници Министарства одрживог развоја и туризма хттп://www.мрт.гов.ме/рубрике/јавна_расправа;  
- постављањем Нацрта закона о страним и инвазивним страним врстама на порталу е-Управе хттпс://www.еуправа.ме/епартиципација/листа-јавних-расправа;  
- постављањем Нацрта закона о страним и инвазивним страним врстама на интернет страници Архус центра Црне Горе хттпс://архус-центри.орг.ме/  и Архус центра Никшић хттп://www.озон.орг.ме/цатегорy/архус-инфо-центар/.
- у форми трибине која ће бити одржана у петак 18. маја 2018. године у Мултимедијалној сали на приземљу Министарства одрживог развоја и туризма, са почетком у 9:00 х.

3. Позивају се грађани, стручне и научне институције, државни органи, струковна удружења, невладине организације, медији и друге заинтересоване организације и заједнице да се укључе у јавну расправу и дају своје приједлоге, примједбе и сугестије на текст Нацрта закона о страним и инвазивним страним врстама. 

4. Заинтересовани субјекти могу своје коментаре, мишљења, примједбе и сугестије доставити у писаној или електронској форми до 7. јуна текуће године Министарству одрживог развоја и туризма на сљедећи начин:

- на е-маил адресу Министарства одрживог развоја и туризма јавна.расправа@мрт.гов.ме;  
- на портал Е-Управе или
- преко архиве Министарства на адресу: Министарство одрживог развоја и туризма, ИВ Пролетерске бр. 19, 81 000 Подгорица (са назнаком „Јавна расправа – Нацрт закона о страним и инвазивним страним врстама. 
- Контакт особа за координацију консултација је: Јелена Радевић, е-маил јелена.радевиц@мрт.гов.ме тел. +382 20 446 238.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?