Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив заинтересованој јавности за укључење у поступак припреме Предлога закона о козметичким производима

Објављено: 04.05.2018. 16:45 Аутор: Министарство здравлља

На основу члана 7 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ“ бр. 12/12), Министарство здравља, упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ

заинтересованој јавности (грађанима, правним лицима, предзетницима, физичким лицима, стручним и научним институцијама, здравственим установама, Фонду за здравствено осигурање, државним органима, органима локалне самоуправе, Унији послодаваца, Заједници општина Црне Горе, невладиним организацијама, медијима и другим заинтересованим субјектима за  питања која се уређују овим законом) да се укључе у поступак припреме

ПРЕДЛОГА ЗАКОНА

О КОЗМЕТИЧКИМ ПРОИЗВОДИМА

и доставе своје иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре у писаном и електронском облику Министарству здравља, на адресу Подгорица,  Римски трг бр. 46, на фаx 078/113-128 или на е-маил славојка.суковиц@мзд.гов.ме.

Лице овлашћено за координацију консултација са заинтересованим субјектима је Славојка Шуковић, начелник Дирекције за хармонизацију правних прописа (тел 020/482-329).

Консултације ће трајати 10 дана, од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства здравља и порталу е-управе.

Министарство здравља ће све приспјеле предлоге и сугестије размотрити и сачинити извјештај који ће објавити на својој интернет страници.

Радну верзију Предлога закона можете преузети кликом на линк испод:

Радна верзија Предлога закона о козметичким производима

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?