Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Претреси на пет локација; пронађено оружије и муниција у илегалном посједу; једно лице лишено слободе

Објављено: 04.05.2018. 18:50 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар су данас, спроводећи активности на контроли безбједносно интересантних лица и њима блиских лица, извршили претресе на пет локација и том приликом пронашли и одузели оружје и муницију у илегалном посједу. Једно лице је лишено слободе.

Наиме, службеници ЦБ Бар су, 04.05.2018. године, извршили претресе на пет локације које користе О.А. (36), Т.Б. (60), М.П. (79), С.М. (45) и Д.Н. (36). Том приликом полицијски слжбеници су пронашли и одузели гасни пиштољ, пиштољ марке „Застава“ непознатог калибра и пиштољ марке ЦЗ М88 калибра 9мм, као и 72 комада муниције калибра 9 мм и 13 комада калибра 6,35 мм, у илегалном посједу.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Бару који је наложио да се Т.Б. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио крвично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?