Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Објављено: 06.05.2018. 19:17 Аутор: МУП

Уочи избора за одборнике у Скупштини општине Плужине, који ће се одржати 20. маја 2018. године, избора за одборнике у Скупштини Главног града Подгорица, Скупштини општине Голубовци општине у оквиру Главног града и скупштинама општина: Шавник, Жабљак, Бар, Плав, Пљевља, Рожаје, Даниловград, Бијело Поље и Колашин, који ће се одржати 27. маја 2018. године, Министарство унутрашњих послова оформило је „Цалл-центар“ са јединственим бројем 19820. Позивањем овог броја и саопштавањем личних података (име и презиме, датум рођења и име родитеља) или јединственог матичног броја, грађанин ће од оператера добити информацију о томе да ли је уписан у бирачки списак и на којем бирачком мјесту гласа.

Јединствени број 19820 бесплатан је и доступан за све кориснике мобилне и фиксне телефоније у Црној Гори.

Цалл-центар“ МУП-а радиће сваког дана почев од сјутра, 07. маја текуће године у термину од 7 до 19 часова, а у недјељу 20 и 27. маја, од 7 до 20 часова.


Напомена: Филијала за грађанска стања и личне исправе Плужине, у вријеме одржавања избора, односно у недјељу 20. маја 2018. године, Филијале за грађанска стања и личне исправе Голубовци, Шавник, Жабљак, Плав, Рожаје, Даниловград и Колашин, Подручне јединице за грађанска стања и личне исправе Подгорица, Бар, Пљевља и Бијело Поље, у вријеме одржавања избора, односно у недјељу 27. маја 2018. године, радиће у периоду од 7 до 20 часова, гдје ће грађани моћи да подигну идентификациона документа, за чије издавање су захтјев поднијели у претходном периоду.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?