Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Колашин: Почео 10. ЦИСМ футсал Куп за мир

Објављено: 07.05.2018. 16:02 Аутор: мод

Данас је у Спортској дворани у Колашину свечано отворен јубиларни, 10. ЦИСМ футсал Куп за мир, на којем учествују екипе оружаних снага свих шест бивших југословенских република.

Госте је, у присуству великог броја грађана, као и учесника турнира, поздравио пуковник Светозар Брајковић. Он је истакао велико задовољство што је Црна Гора домаћин турнира, додајући да ће екипа Војске Црне Горе покушати да у фер борби дође до наслова побједника.

Пуковник из Гвинеје, Мамба Коита је, у име ЦИСМ-а, истакао значај овог турнира, чији је првенствени циљ зближавање припадника оружаних снага земаља учесница, уз незаобилазни такмичарски карактер.

Након пригодног културно-умјетничког програма, турнир је званично отворио Слободан Филиповић, државни секретар Министарства одбране Црне Горе.

У првом мечу, Црна Гора је побиједила Македонију резултатом 6:2, док је у другом сусрету, екипа ОС Хрватске истим резултатом била боља од словеначких колега.

10. ЦИСМ футсал Куп за мир траје до петка, 11. маја, за када је предвиђено финале у 11,30 часова, након чега ће се обавити и церемонија свечаног затварања.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?