Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржан округли сто у Бијелом Пољу поводом измјене Закона о одржавању стамбених зграда

Објављено: 08.05.2018. 13:45 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Округли сто у оквиру јавне расправе о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о одржавању стамбених зграда одржан је данас у Бијелом Пољу за општине Бијело Поље, Беране, Колашин, Мојковац, Рожаје, Андријевица, Плав, Петњица Пљевља, Жабљак, Плужине, Гусиње и Шавник.

Марко Чановић, генерални директор Директората за развој становања у Министарству одрживог развоја и туризма представио новине у Нацрту закона и позвао све присутне да евентуалне сугестије упуте до 3. јуна ове године.

Ово је први округли сто у оквиру јавне расправе о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о одржавању стамбених зграда, док је следећи, за општине Будва, Бар, Тиват, Херцег Новин, Котор и Улцињ заказан за петак, 11. мај у 12:00 у Академији знања у Будви. Округли столо ће се одржати и за Главни град Подгорицу, Пријестоницу Цетиње и општине Никшић и Даниловград, и то 18. маја у 11:00 у Министарству одрживог развоја и туризма.

Примједбе, приједлози и сугестије на Нацрт закона могу се доставити у писаној и електронској форми на е-маил адресу Министарства одрживог развоја и туризма јавна.расправа@мрт.гов.ме или преко архиве Министарства.

Нацрт закона можете преузети ОВДЈЕ.

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?