Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У Бијелом Пољу одржан Сајам иновативних приступа у раду с дјецом предшколског узраста

Објављено: 08.05.2018. 19:12 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

У Центру за културу у Бијелом Пољу 7. маја одржан је трећи по реду Сајам иновативних приступа у раду с дјецом предшколског узраста. Министарство просвјете иницирало је одржавање Сајма с циљем да се периодично представе креативне идеје и присупи у раду с дјецом предшколског узраста.

Сајам иновативних пракси је реализован на тему "Примјена географских, природних и амбијенталних специфичности у раду с дјецом, а окупио је јавне предшколске установе Црне Горе" којима је домаћин била ЈПУ „Душо Басекић”, Бијело Поље.

PR služba Ministarstva prosvjete

Јавне предшколске установе су на штандовима изложиле радове и производе настале кроз свакодневни радни процес са дјецом предшколског узратса, а који представљају праксу примјене географске, природне и амбијенталне специфичности у раду.

На тај начин промовишу се и подстичу креативни, активни и иновативни приступи, интеракција дјеце са окружењем из којег долазе и уважавање њиховог породичног, социјалног, културног и локалног поријекла.

Сајму у Бијелом пољу присуствовали су и министар просвјете др Дамир Шеховић и предсједник Општине Петар Смоловић.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?