Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бијело Поље: Лишен слободе осумњичени који се потраживао због бацања ручне бомбе испред куће суграђанина

Објављено: 08.05.2018. 21:13 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бијело Поље су данас, поступајући на основу оперативних информација, лишили слободе лице за којим су трагали због сумње да је у јулу прошле године починило кривично дјело изазивање опште опасности у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Наиме, службеници ЦБ Бијело Поље су, 08.05.2018. године око 12,00 часова, у улици Томаша Жижића у једном угоститељском објекту лишили слободе А.К. (23) из Бијелог Поља, а који се потраживао због сумње да је починио кривично дјело изазивање опште опасности у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја. Он је, како се сумња, ово кривично дјело починио на начин што је, 20.07.2017. године, бацио ручну бомбу испред куће коју користи Б.К. из Бијелог Поља.

Службеници ЦБ Бијело Поље су, предузимајући мјере и радње, у садејству са службеницма Сектора криминалситичке полиције и службеницима Форензичког центра, идентификовали лице за које се сумња да је починило ово кривчно дјело. Након идентификовања, против А.К. је у децембру прошле године надлежном тужиоцу поднијета кривична пријава због постојања основане сумње да је починио наведено кривично дјело.

Осумњичени А.К. ће уз посебан извјештај бити приведен надлежном тужиоцу.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?