Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Обиљежавање 11.маја - Дана добровољних давалаца крви

Објављено: 09.05.2018. 20:34 Аутор: ПР служба
Министарство здравља Црне Горе у сарадњи са Црвеним крстом Црне Горе и Заводом за трансфузију крви, обиљежава 11. мај - Дан добровољних давалаца крви у Црној Гори.

Тим поводом, Министарство здравља и ове године, деветнаесту годину за редом, додјељује одговарајућа признања и симболичне награде најзаслужнијима за развој дјелатности добровољног давалаштва крви у претходној години.

Признања се додјељују на приједлог Координационог одбора Скупштине Црвеног крста Црне Горе и то: истакнутом добровољном даваоцу крви, најактивнијем клубу добровољних давалаца крви, мотиватору у области ДДК и за професионални допринос у области трансфузиологије - љекару трансфузиологу и трансфузеру.

Најзаслужнијим даваоцима признања ће уручитии и обратити се присутнима министар здравља, др Кенан Храповић, као и Гордана Мијовић, предсједница Црвеног крста Црне Горе и др Гордана Рашовић, директорица Завода за трансфузију крви. 
 
Свечаност се организује у четвртак, 10. маја 2018. године, у 10 сати, у просторијама Црвеног крста Црне Горе, ул. Јована Томашевића, бр. 6.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?