Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић отвориће у петак увече обновљени Хотел Ривијера у Њивицама

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић  отвориће у петак увече обновљени Хотел Ривијера у Њивицама.

Врпцу ће на свечаности са предсједником Владе пресећи један од власника хотелске групе Иберостар Мигел Флуша Росељо Росељо (Мигуел Флуxà Росселлó) и оснивач и извршни директор компаније Монтенегро Хотелс Бранко Ћупић.

Хотел Ривијера, са 190 соба, од прошлог љета је у сувласништву Иберостара и компаније Монтенегро Хотелс која послује у оквиру хотелске групе Иберостар. Предсједник Марковић зимус је обишао радове на обнови хотела, а прошле године разговарао са оснивачем Иберостара о његовим даљим плановима у Црној Гори.

Хотелска група Иберостар посједује више од 100 хотела са 33.500 соба у 30 држава и више од 40 дестинација широм свијета међу којима је и Хотел Ривијера у Њивицама.

Група која запошљава око 27.000 људи годишње оствари више од двије милијарде еура промета. Мигел Флукса Росељо је 581. на Форбсовој листи, а у Шпанији четврти по богаству које се процјењује на 4,4 милијарде еура.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима фотографије и видео снимке церемоније и поздравног обраћања предсједника Владе.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?