Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Лишена слободе због сумње да је починила КД тешко убиство на штету дјетета

Објављено: 12.05.2018. 01:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а расвијетлили су у кратком року случај убиства дјетета чији је беживотно тијело довезено синоћ у Службу хитне медицинске помоћи.

Због сумње да је починила кривично дјело тешко убиство, на штету дјетета мушког пола старог шест мјесеци, слободе је данас лишена мајка дјетета М.Ш.

Наиме, полицијски службеници су синоћ обавијештени да је је у Службу ХМП довезено дијете без знакова живота. Службеници полиције су одмах на лице мјеста упутили увиђајну екипу која је по одобрењу тужиоца извршила увиђај. Изузети трагови са лица мјеста упућени су у Форензички центар ради вјештачења. На основу увиђаја, полицијски службеници и надлежни државни тужилац из Вишег државног тужилаштва су захтијевали вршење обдукције тијела дјетета будући да су трагови са лица мјеста као и друге полицијске мјере и радње које су предузете указивале на то да је извршено кривично дјело.

Након извршене обдукције, у полицијским просторијама су узете изјаве од родитеље преминулог дјетета. Извршена је криминалистичка обрада након које је данас око 18,00 часова слободе лишена мајка дјетета М.Ш.

Осумњичена ће, уз кривичну пријаву, бити приведена надлежном тужиоцу, због основане сумње да је починила кривично дјело тешко убиство.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?