Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Заједничко саопштење: На Заједничком граничном прелазу Сукобин – Мурићани пронађено 15,5 килограма сканка

Објављено: 14.05.2018. 17:45 Аутор: УП и УЦ
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења граничне безбједности Улцињ и Управе царина – Царинске испоставе Сукобин, су данас на Заједничком граничном прелазу Сукобин – Мурићани, у сарадњи са граничном полицијом Републике Албаније, контролом теретног моторног возила пронашли и одузели преко 15 килограма сканка. Лице, дрога и возило су предати полицијским службеницима Републике Албаније.

Наиме, полицијски и царински службеници су, 12.05.2018. године, у сарадњи са граничном полицијом Републике Албаније, на улазу у Црну Гору, на ЗГП Сукобин – Мурићани, контролисали тмв марке „Мерцедес – Спринтер“ албанских регистарских ознака којим је управљао Н.Г. (37) из Републике Албаније
.
Детаљном контролом возила, уз ангажовање службеног полицијског пса за откривање опојних дрога, у резервној гуми од теретног моторног возила и у резервоару за гориво уочена је већа количина пвц паковања и паковања од алуминијиске фолије са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуна типа сканк, укупне тежине 15,5 килограма.

Према протоколу о раду на ЗГП Сукобин, лице, возило и одузету опојну дрогу преузели су службеници полиције Албаније ради даљег процесуирања.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?