Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Лишена слободе три лица која су се потраживала због насилничког понашања и наношења тешке тјелесне повреде једном лицу почетком маја у Подгорици

Објављено: 14.05.2018. 19:45 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, расвијетлили кривично дјело насилничко понашање у стицају са кривичним дјелом тешка тјелесна повреда на штету С.Ц. (35) из Подгорице.

Ниаме, Центру безбједности Подгорица је, 04.05.2018. године, од стране грађана пријављено нарушавања јавног реда и мира, у улици Братства и јединства у Подгорици, у којој је С.Ц. нападнут од стране више непознатих лица, који су му нанијели тешке тјелесне повреде, а након чега су се та лица удаљила са лица мјеста. С.Ц. је, након пријема у Ургентни блок, задржан на лијечењу у Клиничком центру Црне Горе.

Службеници Центра безбједности Подгорица су изашли на лицу мјеста гдје је извршен увиђај о чему је сачињен фотоелаборат. У координацији са државним тужиоцем у Основном државном тужилаштву у Подгорици, након прикупљеног обавјештења од оштећеног лица и свједока догађаја у циљу проналаска извршилаца, службеници ЦБ Подгорица су након идентификовања за осумњиченим лицима расписали потрагу.

Службеници ЦБ Подгорица су пронашли и лишили слободе З.В. (33) и Б.Р. (43), док је И.Д. (27) лишен слободе од стране полицијских службеника Сектора граничне полиције приликом покушаја преласка државне границе на Граничном прелазу Добраково. Они ће бити приведени надлежном тужиоцу због основане сумње да су починили наведена кривична дјела.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?