Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Мобилна канцеларија МУП-а Филијале за грађанска стања и личне исправе Будва почиње са радом у Петровцу

Објављено: 14.05.2018. 20:29 Аутор: МУП
Због повећаног обима посла током љетње туристичке сезоне и гужви на шалтерима Филијале за грађанска стања и личне исправе Будва, Министарство унутрашњих послова ће организовати управне дане за грађане на територији мјесних заједница Петровац и Буљарица.

С тим у вези, мобилна канцеларија МУП-а Филијале за грађанска стања и личне исправе Будва почиње са са радом данас, 14. маја 2018. године, у кругу Полицијске станице у Петровцу.

Грађани Петровца и Буљарице, послодавци, представници туристичке привреде и друга заинтересована јавност, биће у прилици да на једном мјесту, у мобилној канцеларији, поднесу захтјеве за издавање личних карата, пасоша, возачких дозвола, извода из матичних регистара, као и захтјеве за издавање дозвола за боравак и рад странаца.

Полазећи од досадашњег интересовања јавности са подручја Петровца и Буљарице, Министарство унутрашњих послова – Филијала Будва, је одлучило да ван сједишта Филијале Будва организује управне дане у Петровцу и своје услуге учини доступним грађанима и привредницима ових мјесних заједница, у циљу олакшања приступа, веће ефикасности рада и задовољства пруженим услугама од стране МУП-а.

За вријеме управних дана мобилна канцеларија МУП-а Филијале за грађанска стања и личне исправе Будва своје услуге пружаће у Петровцу од понедјељка, 14. маја, сваког радног дана, 9-14х, до 14. јула 2018. године.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?