Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарство унутрашњих послова оформило телефонску линију ради информисања о статусу поднијетог захтјева из области издавања дозвола за привремени боравак и рад странаца

Објављено: 15.05.2018. 16:07 Аутор: МУП

Уочи љетње туристичке сезоне и повећаног обима посла у подручним јединицама и филијалама за грађанска стања и личне исправе, Министарство унутрашњих послова оформило је фиксну телефонску линију са бројем 020/245-663, ради информисања о статусу поднијетог захтјева из области издавања дозвола за привремени боравак и рад странаца, као и упућивања сугестија и примједби у вези са истим.

Позивањем овог броја могу се добити информације из области запошљавања странаца у Црној Гори, односно о поступку добијања дозволе за привремени боравак и рад странаца (запошљавање, сезонско запошљавање и рад упућеног радника).

На број телефона 020/245-663, тражене информације могу се добити сваког радног дана, почев од данас, 15. маја 2018. године, у термину од 07 до 15 часова.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?