Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Мојковац: Полицијски службеници спасили живот лицу које је пало са моста

Објављено: 15.05.2018. 20:19 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Мојковац су данас, након анонимне пријаве, изашли на лице мјеста и из ријеке Таре извукли једно лице у свјесном стању, које је, сумња се, пало у ријеку са Старог моста на ријеци Тари.

Наиме, Дежурној служби ОБ Мојковац је, 15.05.2018. године око 01,30 час, непознато лице пријавило да се једно лице налази на Старом мосту на ријеци Тари и да постоји могућност да ће скочити са моста у ријеку. Одмах након примљеног обавјештења службеници ОБ Мојковац су изашли на лице мјеста и нису затекли лице. Полицијски службеници су одмах кренули у претрагу терена и у ријеци примјетили једно лице које су извукли из воде. Лице је било у свјесном стању. Утврђено је да се ради о лицу старом 27 година из Мојковца. Он је изјавио да је сâм пао са понте моста гдје се изводе скокови у ријеку и да је у том моменту није било никога са њим на мосту.

Он је заједно са полицијским службеницима и са медицинским радницима Хитне помоћи Мојковац транспортован у Дом здравља Мојковац ради указивања медицинске помоћи након чега је превезен у Општу болницу у Бијелом Пољу. Ово лице по изјави доктора није имало повреда опасних по живот.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?