Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Против два малољетника кривична пријава због КД насилничко понашање у стицају са КД тешка тјелесна повреда

Објављено: 18.05.2018. 19:21 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су јуче надлежном тужиоцу за малољетнике поднијели кривичну пријаву у редовном поступку због постојања основане сумње да су починили кривично дјело насилничко понашање у стицају са кривичним дјелом тешка тјелесна повреда.

Наиме, оштећени К.В. (25) из Подгорице је, 20.04.2018. године, поднио пријаву против више малољетних лица Центру безбједности Подгорица, у којој је навео да су га та лица, 13.04.2018. године око 19,00 часова, у улици Вука Мићуновића, на паркинг простору ОШ „Владимир Надзор“, физички напала и задала му више удараца у предјелу главе и тијела, због којих је био на болничком лијечењу на Одјељењу за ортопедију Клиничког центра Црне Горе.

Након запримљене пријаве службеници Јединице криминалистичке полиције за сузбијање малољетничке делинквенције ЦБ Подгорица су у сарадњи са државним тужиоцем за малољетнике, који је наложио предузимање оперативних мјера и радњи, као и обављање разговора са свим лицима која су учествовала у овом догађају, том тужиоцу поднијели кривичну пријаву у редовном поступку против Л.В. (14) и Л.Л. (14), због постојања основане сумње да су починили кривично дјело насилничко понашање у стицају са кривичним дјелом тешка тјелесна повреда. Поред ова два лица, идентификована су још два малољетна лица за која се сумња да су починила наведено кривично дјело, али нису обухваћени кривичном пријавом јер немају навршених 14 година, па самим тим нису кривично – правно одговорни.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?