Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Одржан округли сто у Подгорици поводом измјене Закона о одржавању стамбених зграда

Објављено: 18.05.2018. 23:22 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Ministarstvo održivog razvoja i turizma

У Министарству одрживог развоја и туризма данас је одржан округли сто у склопу јавне расправе о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о одржавању зграда за Главни град Подгорицу, Пријестоницу Цетиње и општине Никшић и Даниловград.

 

Тим поводом, Марко Чановић генерални директор Директората за развој становања говорио је о новитетима садржаним у Нацрту закона и присутнима упутио позив да све сугестије доставе до 3. јуна ове године. Како је навео, највећи број измјена и допуна извршен је у дијелу прецизирања одредби које се односе на дефинисање нужних и хитних радова на стамбеној згради, института привременог управника, прецизирања овлашћења инспектора, односно изрицања одговарајућих мјера инспекцијског надзора, које ће омогућити квалитетнију имплементацију закона.

 

Овим путем подсјећамо да се све примједбе, предлози и сугестије на Нацрт закона могу доставити у писаној и електронској форми на е-адресу Министарства јавна.расправа@мрт.гов.ме или преко архиве Министарства.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?