Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавна расправа поводом Нацрта закона о упису бродова и плутајућих објеката и стварним правима на бродовима

Објављено: 19.05.2018. 14:30 Аутор: МСП

Министарство саобраћаја и поморства, у складу са Уредбом о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона (“Службени лист Црне Горе”, број 12/12) обавјештава заинтересовану јавност да покреће јавну расправу поводом Нацрта закона о упису бродова и плутајућих објеката и стварним правима на бродовима.

 

Нацрт закона о упису бродова и плутајућих објеката и стварним правима на бродовима биће на јавној расправи, која почиње данас и трајаће до 29. јуна 2018. године. 

 

Нацрт закона о упису бродова и плутајућих објеката и стварним правима на бродовима ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе на интернет страници Министарства саобраћаја и поморства хттп://www.мсп.гов.ме, а сви коментари и сугестије могу се доставити на е-маил: снезана.дјурковиц@мсп.гов.ме.


У наставку можете наћи нацрт закона о упису бродова и плутајућих објеката и стварним правима на бродовима: Нацрт закона.пдф


Министарство саобраћаја и поморства

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?