Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Расвијетљена тешка крађа почињена на нарочито дрзак начин; једно лице лишено слободе; интензивно се ради на идентификовању још два осумњичена лица

Објављено: 23.05.2018. 17:51 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, расвијетлили кривично дјело тешка крађа почињена на нарочито дрзак начин и том приликом лишили слободе једно лице. Интензивно се ради на утврђивању идентита још два лица која су починила ово кривично дјело.

Наиме, службеници ЦБ Бар су, 17.05.2018. године, обавијештени од стране полицијских службеника Одјељења безбједности Улцињ да је у њихове просторије приступио француски држављанин Ј.Ф. који је пријавио да су га напала три неозната лица и отела камеру марке „Цаннон“. Оштећени Ј.Ф. је у намјери обиласка Црне Горе у Сутомору стопирао и зауставио пмв, у којем су се налазила три лица, са молбом да га повезу до Улциња, гдје је имао смјештај. Током вожње према Улцињу, један од осумњичених је дошао на идеју да опљачкају француског туристу. Он је, како се сумња, скренуо са магистралног пута Бар – Улцињ, према брду Мозура, гдје је зауставио возило, и том приликом су сва три лица, како се сумња, физички насрнула на оштећеног. Док је једно лице држало Ј.Ф. два лица су из пртљажника, сумња се, отуђила камеру марке „Цаннон“ у његовом власништву. Оштећени се отргао и потом побјегао.

Служебници ЦБ Бар су убрзо након запримљене пријаве идентификовали и лишили слободе А.А. (32) из Бара због постојања основане сумње да је са још два, за сада непозната лица, починио тешку крађу на нарочито дрзак начин.

Полицијски службеници интензивно раде на идентификовању и лоцирању два лица осујмњичена за ово кривично дјело.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?