Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетиње: Санкционисано 28 безбједносно интересантних лица; одузета 34 предмета међу којима и кокаин, марихуана и пиштољ

Објављено: 28.05.2018. 17:07 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, у претходном периоду, предузимајући мјере и радње из своје надлежности контролисали безбједносно интересантна лица и том приликом санкционисали 28 ових лица. Пронађени су и одузети кокаин, марихуана и пиштољ.

Наиме, службеници ОБ Цетиње су, поступајући на основу оперативних сазнања, у насељу Медовина, зауставили возило у којем су се налазили В.М. (30) и Ш.Д. (23). Полицијски службеници су прегледом В.М. пронашли и одузели биљну материју тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана као и један одбачени замотуљак са садржајем прашкасте материје бијеле боје за коју се сумња да је опојна дрога кокаин, а који је био одбачен у близини возила у којем се налазио ова лица. О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који ће се након вјештачења изјаснити о квалификацији дијела.

Надаље, службеници ОБ Цетиње су, поступајући на основу оперативних информација у насељу Доњи крај, код Ч.М. (51) из Цетиња пронашли и одузели пиштољ марке „ЦЗ 99” калибра 9 мм. О догађају обавијештен државни тужилац у Основном ржавном тужилаштву у у Цетињу, који је ће се након вјештачења изјаснити о квалификацији дјела.
Службеници ОБ Цетиње су, поступајући по планским превентивним активностима, са акцентом на контролу безбједносно интересантних лица на територији општине Цетиње одузели укупно 34 предмета.

Вршећи појачану контролу безбједносно интересантних лица цетињска полиција је санкционисала 28 ових лица.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?