Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарство здравља и НВО Футура потписали су Меморандум о сарадњи

Објављено: 18.05.2018. 22:37 Аутор: Министарство здравља
Министарство здравља и НВО Футура потписали су Меморандум о сарадњи, у циљу промовисања социјалне заштите и социјалне инклузије лица обољелих од деменције.

Меморандумом је предвиђена блиска сарадња здравственог ресора и НВО Футура на примјенама и спровођењу пројеката од заједничког интереса на унапређењу квалитета здравствене заштите, посебно водећи рачуна о заштити лица обољелих од деменције. Министарство ће давати подршку у стручном оспособљавању чланова ове невладине организације и особа ангажованих у оквиру пројеката, а предвиђена је и заједничка сарадња кроз организацију округлих столова и других скупова усмјерених ка промоцији побољшања квалитета живота дементних особа и њихових неговатеља.

Договорено је да НВО Футура предлаже пројектне активности које су компатибилне са надлежношћу Министарства здравља и које су у интересу пацијената и неговатеља.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?