Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Никшић: Лишен слободе осумњичени за КД убиство у покушају

Објављено: 31.05.2018. 18:01 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Никшић су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, у кратком року расвијетлили крвиично дјело убиство у покушају и том приликом лишили слободе М.В. (71) из Никшића због постојања основане сумње да је на штету Ш.Х. (42) из Никшића починио ово кривично дјело.

Наиме, Дежурна служба ЦБ Никшић је, 28.05.2018. године око 21,00 час, обавијештена од стране оштећеног Ш.Х, да га је тог дана око 14,00 часова, у једном угоститељском објекту, након краће вербалне расправе напало непознато лице и нањело му тјелесне повреде у предјелу врата употребом ножа чија је дужина била око 20 цм. Њему је указана медицинска помоћ у Медицинском центру Никшић.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је овај догађај квалификовао као кривично дјело убиство у покушају.

Предузимајући интензивне мјере и радње, службеници никшићке полиције су у кратком року идентификовали, лоцирали и лишили слобободе М.В. (71) из Никшића, због постојања основане сумње да је починио кривично дјело убиство у покушају.

Државни тужилац у ВДТ у Подгорици је наложио да му се ово лице приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починило кривично дјело убиство у покушају. Након саслушања М.В. тужилац је за њега донио рјешење о задржавању у службеним просторијама до привода надлежном судији за истрагу.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?