Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић обишао Канцеларују за европске интеграције: Европска агенда мора бити неупитни приоритет свих сегмената власти

Služba za odnose s javnošcu Služba za odnose s javnošcu

     
Предсједник Владе Душко Марковић обишао је данас Канцеларију за европске интеграције и у разговору са главним преговарачем Црне Горе и Европске уније Александром Дрљевићем и његовим замјеницима Иваном Глишевић-Ђуровић и Миодрагом Радовићем рекао да очекује редован и ефикасан мониторинг реализације наших обавеза у циљу даљег унапређења процеса европске интеграције прије свега одговорнијим односим различитих сегмената власти.
    
„Наша кључна политика је подизање квалитета процеса интеграције у ЕУ. Треба довести реформе до краја. Пред вама је озбиљан посао“ – рекао је предсједник Владе.

Указавши на потребу ефикасне координације Канцеларије главног преговарача и свих сегмената јавне управе Премијер је рекао да реализација наших обавеза из европске агенде мора бити неупитни приоритет свих сегмената власти како би процес интеграције Црне Горе у Европску унију био успјешно реализован у предвиђеном року.

На састанку је анализиран наш интеграциони процес. Закључено је да Црна Гора успјешно одговара на изазове али је оцјењено да је потребно направити снажне искораке како у погледу временског оквира тако и у вези са квалитетом самог процеса, за шта нова преговарачка структура представља добру основу.

Састанку је присуствовала и министарка јавне управе Сузана Прибиловић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?