Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: На обали код тунела Ћафе пронађена четири паковања динамита и опрема за излов рибе; криминалистичка обрада четири лица је у току

Објављено: 01.06.2018. 19:50 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Станице граничне полиције Бар јуче су, током предузимања мјера и радњи на откривању и спрјечавању кривичних дјела у вези са незаконитим изловом рибе, на обали у близини тунела Ћафе пронашли четири паковања динамита и опрему за излов рибе. У близини су пронађена и четири лица која су предмет криминалистичке обраде службеника Центра безбједности Бар због сумње да су динамит и опрема били у њиховом посједу, у намјери вршења незаконитог риболова.

Активности службеника СГП Бар трајале су јуче од 03,00 до 10,00 часова, а спровођене су на локалитету брда Биговица до тунела Рикавац – Општина Бар. Експлозивна средства за која се сумња да је у питању динамит – четири комада и опрему за излов рибе службеници СГП Бар пронашли су код тунела Ћафе око 08,00 часова. О проналаску динамита и опреме обавијештени су службеници ЦБ Бар и Директорат за ванредне ситуације МУП-а, ради предузимања мјера и радњи из њихове надлежности. Службеници СГП Бар обезбјеђивали су лице мјеста до изузимања експлозивних направа.

Четири лица која су пронађена у близини лица мјеста су предмет криминалистичке обраде а у вези са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја, као и кривичним дјелом незаконит риболов.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?