Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Претресима на шест локација пронађено и одузето преко 176.000 еура, 1.000 долара, пет комада оружја и већа количина муниције

Објављено: 05.06.2018. 21:41 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица наставили су данас са спровођењем акције појачане контроле безбједоносно интересантних лица на подручју Подгорице, којом приликом су пронашли и одузели 176.740 еура и 1.000 долара, пет комада оружја (два пиштоља и три пушке) 326 метака у илегалном посједу, апарат за бројање новца, банкарску документацију и диск за снимање података.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су, 05.06.2018. године, извршили претрес стана и других просторија на шест локација у Подгорици које користе шест лица – М.Ђ. (61), З.Ц. (67), К.Д. (23), Л.Д. (46), В.Д. (50) и Л.Ц. (39).

Том приликом службеници ЦБ Подгорица су од В.Д. из Подгорице одузели 176.740 еура и 1.000 долара, апарат за бројање новца, банкарску документацију и диск за снимање података. Од З.Ц. одузети су два пиштоља, ловачка пушка, ваздушна пушка и 231 комад муниције разног калибра. Од М.Ђ. одузета је малокалибарска пушка. Од К.Д. одузето је 95 комада ловачке муниције. Код Л.Д. и Л.Ц. претресом нису пронађени предмети који се сходно ЗКП-у могу привремено одузети.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који ће се накнадно изјаснити о квалификацији дјела.

Одузето оружје, муниција, новац и остале ствари биће предмет провјера.

Контроле безбједносно интересантних лица се настављају.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?