Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Генерал Даковић са замјеником команданта операције АТАЛАНТА, контраадмиралом Перезом де Нанкларесом

Објављено: 07.06.2018. 15:59 Аутор: мод

Вршилац дужности начелника Генералштаба Војске Црне Горе, бригадни генерал Илија Даковић примио је у посјету замјеника команданта операције ЕУ НАВФОР АТАЛАНТА, контраадмирала Алфонса Переза де Нанклареса.

Генерал Даковић је упознао госта са стањем у Војсци Црне Горе, те плановима и обавезама на међународном нивоу. Генерал Даковић је посебно нагласио посвећеност Војске Црне Горе учешћу у међународним мировним мисијама и операцијама.

Контраадмирал Перез де Нанкларес је захвалио првом човјеку Војске Црне Горе на посвећености међународном миру и безбједности и упознао га са ситуацијом у поморској операцији ЕУ НАВФОР АТАЛАНТА и будућим обавезама и промјенама у операцији. 

Саговорницу су се сагласили да због бројних глобалних безбједносних изазова и пријетњи морамо остати посвећени и предани извршавању повјерених мисија и дужности, уз одлучан наставак подршке  најрањивијим свјетским подручјима.

Jelena Boskovic Jelena Boskovic

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?