Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Пронађено и одузето око 800 штека цигарета без акцизних маркица; осумњичени лишен слободе

Објављено: 15.06.2018. 17:24 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар су јуче, поступајући на основу оперативних сазнања, одузели 800 штека разних цигарета без акцизних маркица и том приликом лишили слободе лице осумњичено за кривично дјело недозвољена трговина.

Наиме, службеници ЦБ Бар су, 14.06.2018. године, поступајући на основу оперативних информација да се кроз Општину Бар, користећи алтернативне правце у циљу заобилажења полицијских патрола, транспортују дувански производи без акцизних маркица, контролисали путничко моторно возило марке „ВW Венто“ којим је управљао Б.В. (43) из Бара. Том приликом полицијски службеници су пронашли и одузели око 800 штека разних цигарета.

Лице је предато полицијским службеницима Групе за сузбијање привредног криминалитета ради даљег поступања.

О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац који је наложио да се Б.В. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољена трговина.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?