Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Пронађени и одузети пиштољ и муниција у илегалном посједу; осумњичени лишен слободе

Објављено: 18.06.2018. 20:38 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорца су током викенда наставили са спровођењем активности појачане контроле безбједносно интересантних лица. Једно лице је лишено слободе због сумње да је починило кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су током викенда вршили контролу возила без регистарских ознака, возила са иностраним регистарским ознакама, као и возила са затамњемим стаклима на предњем дијелу возила. Том приликом службеници Интервентне јединице ЦБ Подгорица, извршили су контролу путничког моторног возла марке „БМW“ косовских регистарских ознака, у којем су се налазила три лица, Ј.Г, А.М. и П.Т, држављани Косова. Приликом прегледа возила, службеници полиције су у ладици возила пронашли пиштољ марке „Зораки“ калибра 7,65 мм са четири метка, у илегалном посједу, а за који се сумња да припада Ј.Г.

О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац који је наложио да се Ј.Г. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио крвивично дјело недозвољно држање оружја и експлозивних материја.

Службеници ЦБ Подгорица наставиће спровођење планских појачаних активности на контроли безбједносно интересантних лица.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?