Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Беране: Кривична пријава против лица осумњиченог за злоупотребу службеног положаја; сјечом шуме Управи за шуме наниијета штета од око 54.000 еура

Објављено: 19.06.2018. 17:30 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одсјека за сузбијање привредног криминалитета су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, поднијели надлежном тужиоцу кривичну пријаву у редовном поступку против лица осумњиченог да је починило кривично дјело злоупотреба службеног положаја.

Наиме, службеници Одсјека су државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Беранама поднијели кривичну пријаву у редовном поступку против В.К. (47) из Берана због постојања основане сумње да је починио кривично дјело злоупотреба службеног положаја. Он је, како се сумња, ово кривично дјело починио на начин што је, као чувар шуме – лугар запослен у Управи за шуме - ПЈ Беране, невршењем своје службене дужности омогућио другим лицима да изврше бесправну сјечу великог обима на лугарском реону – Газдинска јединица Јеловица у Општини Беране.

В.К. је, сумња се, у периоду од јуна до децембра 2017.године, непријављујући у својим извјештајима бесправну сјечу 452,73 м3 четинара и 290,37 м3 лишћара, причинио штету Управи за шуме у износу од око 54.300 еура.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?