Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Будва: Пронађено и одузето око 46 грама хероина; осумњичени лишен слободе

Објављено: 19.06.2018. 20:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједости Будва су данас, предузмајући мјере и радње из своје надлежности, контолом лица и возила пронашли и одузели око 46 грама хероина. Осумњичени је лишен слободе због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Наиме, службеници ЦБ Будва су, 19.06.2018. године око 03,40 часова, у Улици 22. новембра, зауставили возило марке „Тоyота Авенсис” даниловградских регистарских ознака којим је управљао Н.Л. (32) из Даниловграда са привременим боравком у Будви. Прегледом возила полицијски службеници су пронашли и одузели два пвц паковања са садржајем прашкасте материје свијетлобраон боје за коју се сумња да је опојна дрога хероин тежине 45,8 грама, која је била упакована у двије пвц кесице тежине од по 42,4 грама и 3,4 грама. Даљим прегледом личне торбице Н.Л. полицијски службеници су пронашли три мобилна телефона, двије СИМ картице и новац у износу од 240 еура за који се сумња да је стечен продајом опојне дроге.

Лице је предато службеницима Одсјека за борбу против дроге, на даље поступање, а који су даљом криминалистичком обрадом дошли до сумње да је ово лице имало намјеру да опојну дрогу стави у тзв. уличну продају на подручју Општине Будва.

Пронађени хероин биће упућен у Форензички центар ради вјештачења.

О догађају је обавијештен државни тужлац у Вишем државном тужилштву у Подгорици који је наложио да се Н.Л. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена прозводња, држање и стављање у промет опојних дрога.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?