Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Факултет за хемију и фармацију – Универзитет у Софији као институција домаћин за искусне истраживаче

Објављено: 21.06.2018. 15:59 Аутор: Министарство науке
Факултет за хемију и фармацију на Универзитету у Софији „Св. Климент Охридски“ понудио је пет позиција за искусне истраживаче, који желе да се пријаве за Марија Склодовска Кири позив Индивидуалне стипендије.

Заинтересовани кандидати требају да припреме свој ЦВ у Еуропасс форми на енглеском језику и кратко образложење пројектне идеје, најкасније до 15. јула 2018. године.

Виште информација о овом Факултету, понуђеним областима истраживања и контакт детаље потенцијалних ментора, можете погледати овдје.

Кандидати који прођу процес селекције, добиће повратно обавјештење до 20. јула 2018. године, након чега ће бити у могућности да се заједно са Факултетом за хемију и фармацију, односно додијељеним ментором, пријаве за Марија Кири позив.

Детаље позива за Индивидуале стипендије можете погледати на сљедећој web страници: хттп://www.мна.гов.ме/министарство/Хоризонт2020/183948/Х2020-Марија-Склодовска-Кири-Акције-Позив-за-Индивидуалне-стипендије-отворен.хтмл
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?