Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Лишен слободе осумњичени за сексуално узнемиравање и додиривање малољетнице

Објављено: 21.06.2018. 19:00 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а идентификовали су и лишили слободе К.Р, који је пунољетан и црногорски држављанин, због сумње да је на штету малољетне дјевојчице старе 13 година починио кривично дјело недозвољене полне радње.

Осумњичени је лишен слободе јуче, након оперативних сазнања полицијских службеника да је извршено кривично дјело и након мјера и радњи које су потом услиједиле на идентификовању оба лица, и осумњиченог и оштећене.

Спроведена је криминалистичка обрада на основу које се сумња да је К.Р. тринаестогодишњу дјевојчицу сексуално узнемиравао и додиривао по тијелу.

Од дјевојчице је узета изјава, у присуству службеника Центра за социјални рад и родитеља.

Осумњичени К.Р. је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном тужиоцу, због основане сумње да је починио наведено кривично дјело.

У циљу заштите идентитета и интегритета лица оштећеног у овом догађају, будући да се ради о малољетној дјевојчици, ни овог пута нећемо саопштити друге детаље као што су град у којем се догађај десио, године старости и пребивалиште осумњиченог, иницијале оштећене малољетнице ни остале податке на основу којих би евентуално малољетна жртва могла да буде препозната а самим тим и додатно виктимизована.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?