Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Даниловград: Лишен слободе осумњичени за КД фалсификовање исправе

Објављено: 22.06.2018. 20:38 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Даниловград су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, лишили слободе лице осумњичено да је починило кривично дјело фалсификовање исправе.

Наиме, службеници ОБ Даниловград су, 20.06.2018. години, обавијештени од стране Директората за грађанска стања и личне исправе – Филијала Даниловград да је дан прије тога О.П. (40) из Подгорице поднио захтјев за издавање возачке дозволе, којом приликом је уз тај захтјев приложио и доказ о здравственој способности –љекарско увјерење, а у чију су аутентичност службеници Филијале посумњали.

Службеници ОБ Даниловград су предузимајући мјере и радње из своје надлежности дошли до сазнања да се ради о лажној исправи – документу и да је О.П ову лажну исправу приложио као праву. Полицијски службеници су лишили слободе О.П.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици којем је ово лице због постојања основане сумње да је починио кривично дјело фалсификовање исправе.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?