Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Колашин: Претреси на пет локација; одузети оружје и муниција

Објављено: 28.06.2018. 20:45 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су данас, предузимајући појачане активности у циљу контроле безбједносно интересантих лица на подручју општина Подгорица и Колашин, уз учешће Одјељења безбједности Колашин, извршили претрес пет локација које користи пет лица и том приликом пронашли и одузели два пиштоља, пушку „М48“, ловачку пушку, 173 комада муниције разног калибра, оптички нишан за пушку, бајонет за аутоматску пушку, кожну футролу за пиштољ, оружни лист за ловачки карабин, као и два роковника у коме су евиденције новчаних дужника.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су, 28.06.2018, на територији Општине Подгорица извршили претрес четири локације које користе А.Л. (53), Ж.Р. (50), И.В. (36), З.П. (35). Том приликом полицијски службеници су од А.Л. одузели пушку „М48“ калибра 8X57ЈС, 82 комада муниције разног калибра и бајонет за аутоматску пушку, док су од Ж.Р. полицијски службеници одузели пиштољ, ловачку пушку и 68 комад муниције разног калибра.

Надаље, службеници ОБ Колашин извршили су претрес стана и других просторија које користи М.Р. (26), и том приликом су пронашли и одузели пиштољ калибра 7,62мм, 23 комада муниције, оптички нишан за пушку, кожну футролу за пиштољ и оружни лист за ловачки карабин истекле важност, као и два роковника у којем су евиденције новчаних дужника.

О догађају су обавијештени државни тужиоци у основним државним тужилаштвима у Подгорици и Колашину који ће се накнадно изјаснити о квалификацији дјела.

Службеници Центра безбједности Подгорица ће и у наредном периоду наставити са појачаном контролом безбједносно интересантних лица на подручју Подгорице.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?