Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржан састанак "Мрежа за развој наставника и успостављање сарадње у области развоја наставника у Југоисточној Европи"

Објављено: 02.07.2018. 14:26 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Представници Црне Горе учествовали су на иницијалном састанку под називом Мрежа за развој наставника и успостављање сарадње у облати развоја наставника у Југоисточној Европи, који је у организацији ЕРИ СЕЕ (Едуцатион Реформ Инициативе оф Соутх Еастерн Еуропе) и ЕТФ (Еуропиан Тренинг Фондатион) одржан 28. јуна у Београду.

На састанку су учествовали представници Албаније, Србије, Хрватске, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Молдавије. Црногорску делегацију чинили су мр Светлана Чабаркапа, Министарство просвјете, мр Наташа Газивода, Завод за школство и Иван Марковић, Центар за стручно образовање.

Циљ састанка био је иницирање сарадње тренера за обуку наставника и креаторе политика у Југоисточној Европи, размјена искустава и добрих пракси у региону, дефинисање постојећих изазова и приоритетних области, као и изградња платформе за систематско унапређење у обуци наставника и професионалном развоју у региону.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?