Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Панел дебата - ПРЕГОВОРИ СА ЕУ: НЕКАД И САД

Објављено: 03.07.2018. 16:35 Аутор: КЕИ
Канцеларија за европске интеграције Црне Горе, у сарадњи са Црногорском паневропском унијом, поводом обиљежавања шест година од почетка приступних преговора Црне Горе с Европском унијом организује панел дебату: „Преговори са ЕУ: некад и сад“.

На панелу ће говорити главни преговарач за вођење преговора о приступању Црне Горе ЕУ Александар Дрљевић, шефица Преговарачког тима за вођење преговора о приступању Републике Србије Европској унији проф. др Тања Мишчевић и амбасадор Републике Хрватске у Црној Гори Веселко Грубишић.

Модераторка панела ће бити предсједница Црногорске паневропске уније. проф. др Гордана Ђуровић.

Скуп ће бити прилика за размјену мишљења о искуствима Црне Горе, Хрватске и Србије у приступним преговорима, актуелној ситуацији у ЕУ, као и европској перспективи Западног Балкана.

Панел ће се одржати у сриједу, 4. јула 2018, с почетком у 11:30 сати, у свечаној сали Спортско-културног центра Универзитета Црне Горе (ул. Баку бр. 1).

Панел дебата се организује у оквиру пројекта “ЕУ4МЕ” који финансира Европска унија, а спроводи УНДП.

Позивамо медије да испрате догађај.

СЕКТОР ЗА ИНФОРМИСАЊЕ ЈАВНОСТИ О ЕУ И ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА ЕУ
ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?