Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење Министарства јавне управе

Објављено: 09.07.2018. 21:21 Аутор: МЈУ
Поводом изјаве предсједника Скупштине општине Будва да није добио информацију о одлуци Владе о упозорењу СО Будва, саопштавамо сљедеће:

Имајући у виду чињеницу да Скупштина општине Будва дуже од шест мјесеци није одржавала сједницу Скупштине општине, у циљу остваривања права грађана на локалну самоуправу и обезбјеђивања остваривања функционисања локалне самоуправе у општини Будва, Влада Црне Горе је на сједници одржаној 6. јула донијела одлуку о упозорењу Скупштини општине Будва да у року од 15 дана од дана објављивања одлуке у Службеном листу одржи сједницу Скупштине општине ради остваривања својих функција, односно извршавања законом утврђених обавеза.

Како је одлука објављена у Службеном листу 6. јула и ступила на снагу даном објављивања, од када тече рок за одржавање сједнице, чуди изјава предсједника Скупштине општине Будва о необавијештености о одлуци Владе.

Министарство јавне управе
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?