Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Беране: Лишен слободе осумњичени за кривично дјело силовање

Објављено: 09.07.2018. 21:30 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Беране лишили су слободе С.А. (36) из Берана због сумње да је на штету четрдесетшестогодишње особе женског пола починио кривично дјело силовање.

Сумња се да је С.А. починио кривично дјело 07.07.2018 године око 15,00 часова, у једном мјесту у близини Берана, на начин што је оштећену, након што су се заједно довезли до те локације, употребом силе и пријетње приморао на сексуални однос.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу који је наложио предузимање мјера и радњи у циљу расвијетљавања овог догађаја. Полицијски службеници су прикупиили обавјештења и изузели предмете ради вјештачења.

Оштећеној је указана медицинска помоћ здравственој установи.

Након консултацији са државним тужиоцем у ВДТ у Бијелом Пољу, он је наложио да се А.С. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело силовање.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?