Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за предлагање представника НВО у радном тијелу за израду Стратегије информисања јавности о приступању Црне Горе ЕУ 2019-2022.

Објављено: 10.07.2018. 16:16 Аутор: КЕИ
Сектор за информисање јавности о Европској унији и процесу приступања Европској унији Генералног секретаријата Владе Црне Горе позива невладине организације које се баве информисањем јавности о Европској унији и приступању Црне Горе ЕУ, као и израдом стратегијских докумената, да доставе предлоге за избор два представника/це у састав радне групе за израду Стратегије информисања јавности о притупању Црне Горе ЕУ 2019-2022.

Невладина организација која испуњава наведене услове доставља Сектору за информисање јавности о Европској унији и процесу приступања Европској унији Генералног секретаријата Владе предлог представника у радном тијелу потписан од стране лица овлашћеног за заступање и потврђен печатом невладине организације, са потребном документацијом, у року од десет дана од дана објављивања јавног позива - до 20. јула 2018. године.

Предлог се подноси на прописаном обрасцу који можете преузети овдје.

Документација по јавном позиву доставља се архиви Сектора за информисање јавности о Европској унији и процесу приступања Европској унији Генералног секретаријата Владе Црне Горе, на адресу:
Булевар револуције бр. 15, 81000 Подгорица, са напоменом: „Предлагање кандидата за члана Радне групе за израду Стратегије информисања јавности о притупању Црне Горе ЕУ 2019-2022.

Евентуална питања око поступка предлагања кандидата за члана Радне групе могу се доставити на електронску адресу светлана.песиц@меп.гов.ме.

Текст јавног позива можете преузети овдје.

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ ВЛАДЕ
СЕКТОР ЗА ИНФОРМИСАЊЕ ЈАВНОСТИ О ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ И ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?