Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Листа кандидата/кандидаткиња за чланство у Оперативном тиму партнерства за отворену управу

Објављено: 10.07.2018. 19:26 Аутор: МЈУ

На основу члана 5 Одлуке о образовању и саставу Оперативног тима Партнерства за отворену управу (“Службени лист ЦГ”, број 41/18) и Јавног позива невладиним организацијама за предлагање 5 (пет) представника/представница за чланове/чланице Оперативног тима Партнерства за отворену управу, број 01-006/18-2887 од 29. јуна 2018. године, а у складу са чланом 13 Уредбе о начину и поступку остваривања сарадње органа државне управе и невладиних организација („Службени лист ЦГ“, број 7/2012), Министарство јавне управе објављује Листу кандидата/кандидаткиња за чланство у Оперативном тиму Партнерства за отворену управу, по одговарајућим подручјима дјеловања са називима невладиних организација које су их предложиле у складу са Јавним позивом.

Приликом утврђивања Листе, констатовано је да је у року пристигло 14 приједлога и да је 11 приједлога било у складу са Јавним позивом.

Укупно је за 5 области предложена 1 кандидаткиња и то за област 2. повећање јавног интегритета:

За подручја:
1- Побољшање јавних услуга,
3- Ефикасније управљање јавним ресурсима
4- Успостављање сигурнијих заједница и
5- Повећање одговорности компанија

није било предлога, па ће за ове области бити објављен Допунски јавни позив невладиним организацијама за предлагање 4 (четири) представника/-це за чланове/чланице Оперативног тима Партнерства за отворену управу.

Листу кандидата/кандидаткиња за чланство у Оперативном тиму Партнерства за отворену управу можете преузети ОВДЈЕ.

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?