Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Улцињ: Пронађени и одузети пиштољ у илегалном посједу и марихуана; два лица процесуирана

Објављено: 11.07.2018. 18:10 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Улцињ су данас, поступајући на основу оперативних сазнања, претресом пронашли и одузели пиштољ у илегалном посједу и марихуану. Против једног лица је поднијета кривична пријава због сумње да је починило кривично дјело недозвољно држање оружја и експлозивних материја, док је против другог поднијета прекршајна пријава због прекршаја из Закона о спријечавању злоупотребе дрога.

Наиме, службеници ОБ Улцињ су, 11.07.2018. године око 06,00 часова, поступајући на основу оперативних сазнања, а по претходно прибављеној наредби Основног суда у Улцињу, извршили претрес куће и других просторија које користе Г.Б. и А.Б, оба из Улциња. Том приликом полицијски службеници су пронашли и одузели пиштољ марке М – 57 ТТ, у илегалном посједу и биљну материју тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана тежине од око 1,5 грама.

Опојна дрога ће бити упућена у Форензички центар ради вјештачења.

О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац који је наложио да се против А.Б. поднесе кривична пријава у редовном поступку због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја. Против Г.Б. ће бити поднијета прекршајна пријава у редовном поступку због почињеног прекршаја из Закона о спријечавању злоупотребе опојних дрога.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?